fbpx
Претрага

18. -22. новембар

ПОНЕДЕЉАК: Јутарње петоминутно вежбање, вежбе за стопала

Упознајемо се са совама, њиховим изгледом, карактеристикама и врстама. Одлазимо у Градски парк и сакупљамо лишће, које касније користимо за украшавање сова, техником лепљења.

Прича пред спавање: „Корњача и зец“

УТОРАК: Јутарње петоминутно вежбање

Пројектно планирање – „Мост“ – Помоћу пројектора приказујемо мостове и разговарамо о њима. Говоримо о врстама мостова и како су се они мењали кроз време. Који су материјали коришћени за израду некада, а који се користе сада.

Прича пред спавање: „Лав и миш“

енглески језик: Where do you live? – 12 – 12,30

СРЕДА: Јутарње петоминутно вежбање

Музичко забавиште: “Где је онај цветак жути”, бројалице

Предшколска група: упознајемо се са словом Ж. Именујемо речи које почињу задатим словом и украшавамо га у свескама. Решавамо задатке у радном листу из развоја говора.

Млађа група: решавамо задатке у часопису „Крцко“ и радном листу „Ја у вртићу“ – цртање кривих и правих линија. Бојење цртежа.

Прича пред спавање: „Авантуре храброг Коче“

ЧЕТВРТАК: Јутарње петоминутно вежбање

Обележавамо светски дан телевизије. Упознајемо се са значајем телевизије, како се звук и слика емитују, шта је све потребно? Истичемо значај културних програма који се приказују. Говоримо и о негативној страни телевизије, да ли треба да гледамо много цртаних филмова? Како то утиче на наш вид и мишљење?

Прича пред спавање: „Облак снова“

енглески језик: Where do you live? – 12 – 12,30

ПЕТАК: Јутарње петоминутно вежбање

Одлазимо у посету ТВ Галаксији, и сазнајемо шта је све потребно како би настала једна телевизијска емисија. Откривамо и како изгледа један студио.

Прича пред спавање: „Изгубљени мачак“

У току су пријаве за зимовање

Санкање на Руднику и скијање на Копаонику за предшколце и ђаке! Рок за пријављивање 15.11.2020.​

Погледајте шта се руча у вртићу