fbpx
Претрага

7. – 11. октобра – Дечија недеља

ДЕЧЈА НЕДЕЉА

ДА ПРАВО СВАКО – ДЕТЕ УЖИВА ЛАКО“

ПОНЕДЕЉАК: Израђивање гињол лутки – уз помоћ родитеља, израђујемо различите лутке (на штапићу, на варјачи, од различитих материјала…). Деца доносе у вртић и представљају својим другарима лутку коју су направили заједно са родитељима.

УТОРАК: Позоришна представа за децу коју изводе васпитачи са луткама које су деца правила са родитељима – васпитачи осмишљавају представу у складу с луткама које су деца донела.

СРЕДА: Правимо лицидерско срце за породицу – замесићемо тесто, и модлама отискивати и сећи срца, затим чемо их испећи и украшавати заједно јестивим бојама, разним перлицама…

Музичко забавиште

Јавна манифестација “Док прелазе брда и чуке, мама и тата држе се за руке” – радионице за децу и родитеље на Градском тргу у 16,30

ЧЕТВРТАК: Израђујемо рамове за породичне фотографије – са децом заједно израђујемо рамове од картона, шарамо, лепимо стикере… Дајемо им да носе кући како би у тај рам заједно са родитељима залепили своју породичну фотографију, а затим треба да их врате у вртић, да свако дете представи и именује своју породицу.

ПЕТАК: Правимо зимницу – у току је породично прављење зимнице. Разговарамо о томе како се прави зимница, шта стављамо и где. Доносимо поврће које ћемо заједно да оперемо, а затим пакујемо у тегле.

У току су пријаве за зимовање

Санкање на Руднику и скијање на Копаонику за предшколце и ђаке! Рок за пријављивање 15.11.2020.​

Погледајте шта се руча у вртићу