fbpx
Претрага

05. – 09.октобар – Златоруни ован

РАСПОРЕД АКТИВНОСТИ ЗА ПЕРИОД ОД 5. ДО 9. ОКТОБРА 2020. ГОДИНЕ

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА: “ПОДЕЉЕНА СРЕЋА, ДВА ПУТА ЈЕ ВЕЋА!”

У оквиру Дечије недеље васпитачи су припремили за децу низ веома лепих и занимљивих активности. Неке ће реализовати заједно са другарима из старијих васпитних група а неке у оквиру своје групе.
У понедељак ћемо на нивоу наше радне јединице са децом организовати маскенбал. Млађа деца ће имати прилику да се друже са старијим другарима из вртића. Родитељи наше групе ће за ту прилику имати задатак да код куће са децом направе што необичније шешире које ће деца носити током маскенбала. На крају маскенбала деца пуштају балоне.

У уторак ћемо на нивоу наше групе са децом одржати радионицу “Лутка другарства”, на којој ћемо са децом израђивати разне необичне лутке. Правићемо их од дрвених варјача, папирних чаша, чарапа.

У среду ћемо у дворишту вртића деци организовати “Игре на отвореном”. Направићемо им полигон са препрекама, куглаћемо се и сл.

У четвртак у вртићу гостује позориште, па ће се током представе поново дружити сва деца из вртића.

У петак је за најмлађе организован излет на пољопривредно газдинство “Код Топала”, где ће деца имати прилику да виде многе домаће животиње, као и како се врши прерада млека. У поподневним сатима организујемо изложбу радова на којој ћемо изложити радове које су деца на радионицама правила са својим васпитачима.

У току су пријаве за зимовање

Санкање на Руднику и скијање на Копаонику за предшколце и ђаке! Рок за пријављивање 15.11.2020.​

Погледајте шта се руча у вртићу