МНОГО ЈЕ ВАЖНО ДА ЗАГРЛИШ СНАЖНО

Поштовани,

Овим путем Вас обавештавамо да ће се, као и свих претходних и ове године 15. фебруара обележити Светски дан деце оболеле од рака.Ове године њихов слоган је „МНОГО ЈЕ ВАЖНО ДА ЗАГРЛИШ СНАЖНО!“.
Мала манифестација са музичким програмом и симболичним пуштањем балона у облику златног срца одржаће се тог дана, на градском тргу, испред Дома културе у периоду од 12:00 до 13:30.Тачно у 13 часова, током одбројавања од 10 до 0, водитељ ће позвати грађане да за сваки број загрле неког у својој околини.

Такође, током манифестације биће постављен штанд/сточић са НУРДОР артиклима (лицидери, шоље, термоси, нотеси, балони, лифлети) и донаторском кутијом.Сав прикупљени новац искористиће се за изградњу Родитељске куће у Београду, односно проширење капацитета за смештај деце и родитеља током лечења на београдским хемато-онколошких одељењима.
Молимо Вас да овај позив проследите ученицима Ваше школе, како би нас тај дан било што више и како бисмо заједничком акцијом пробудили целу Србију и подсетили на невероватну храброст и упорност наших суперхероја и суперхеројских родитеља!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *