fbpx
Претрага

9. – 13. септембра

ПОНЕДЕЉАК: Ја сам твоје огледало, ти си моје огледало – Деца седе тако да су једни преко пута других у паровима, имају задатак да опонашају једни друге. Након тога разговарамо како смо се то осећали када смо имитирали наше другове и другарице, шта је то било лако, а шта тешко

Прича пред спавање: ”Да и не”

УТОРАК: Ја у туђим патофнама – размењујемо међусобно патофне и папуче, опонашамо друга или другарицу чије смо патофне или папуче заменили. Разговарамо да ли су нам туђе патофне или папуче удобне, износимо како се осећамо

Прича пред спавање: ”Крај потока”

енглески језик: Do you remember…? – 14,45 – 15,15

СРЕДА: Код кога је кључ? – Игра кроз коју децу подстичемо на сарадњу и кроз коју вежбамо концентрацију. Деца седе у полукругу док де у средини налази ловац. Ловац жмури и броји до 10 док деца додају кључ из руке у руку. Ловац говори име детета и уколико погоди код кога се налази кључ мења се са дететом код код кога је кључ био. Игра траје док има интересовања за њу.

Прича пред спавање: ”У слаткој шуми”

ЧЕТВРТАК: Да сам балон – лежимо на тепиху и маштамо, замишљамо да смо балони, куда нас то ветар носи, шта све то видимо са висине, каква је природа, шума, дрвеће, људи, како се осећамо. Своје утиске преносимо на папир.

Прича пред спавање: ”Бајка о хеликоптеру”

енглески језик: Do you remember…? – 14,45 – 15,15

ПЕТАК: Шта ово може бити? – У кутији се налазе различити предмети (играчке, књиге, прибор за јело, коцке, животиње и сл.). Деца извлаче из кутије играчке и свако од њих има задатак да опише коју је то играчку извукао и на тај начин представи је другој деци.

Прича пред спавање: ”Мудри гавран”

У току су пријаве за зимовање

Санкање на Руднику и скијање на Копаонику за предшколце и ђаке! Рок за пријављивање 15.11.2020.​

Погледајте шта се руча у вртићу