11. – 15. фебруар

ПОНЕДЕЉАК: Музичко забавиште: слушање музике – Сметана “Влтава” – 9,30 – 10

Радне навике код деце – постављамо сто. Шта нам је све од прибора потребно да бисмо поставили сто (тањир, кашика, виљушка, нож), учимо да правилно поставимо сто, такмичимо се ко ће пре правилно да постави сто за све другаре.

Прича пред спавање: ”Ивица и Марица”

УТОРАК: енглески језик: All of me – 9 – 9,30

Пројектна активност: правимо полицу на коју ћемо сместити књиге које доносимо од куће. Деца свакодневно питају када ћемо посетити библиотеку, ошто је зимски распуст у току и нису нам отворене ни школске библиотеке, чим се ђаци врате у школске клупе потрудићемо се да посетимо најближу школску библиотеку и истражимо њене полице и упознамо са запосленима, то ће бити наредни корак у нашем пројекту.

Прича пред спавање: ”Деко, волим те”

СРЕДА: Идемо у куповину, у соби ћемо импровизовати продавницу у којој ћемо се поделити на продавце и купце. Класификујемо воће и поврће у различите корпе, разговарамо зашто су за нас важни витамини од воћа правимо воћну салату и цедимо сок.

Прича пред спавање: ”Врана и крчаг”

ЧЕТВРТАК: Такмичарске игре, опонашамо како се поједине воћке беру (крушке, јабуке, шљиве), вадимо шаргарепу, кромпир, лук, ко ће пре сакупити више воћкица у своју корпу…

Прича пред спавање: “Бројање звезда”

енглески језик: Snowball – 9 – 9,30

ПЕТАК: Државни празник: Дан државности Републике Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *