26. – 30. новембар

ПОНЕДЕЉАК: Радни лист ”Мала школа” радимо задатке у којима треба да: Старији: обојимо само делове гардеробе, заокружујемо животиње које ходају на четири ноге, одређеним бојама (бела, плава, црна, жута), бојимо јесењи предео. Повезујеме предмете истих боја (балон и грабуље, чуњ и клупу, шољу и књигу, чешаљ и оловку).

Млађи: хранимо пилиће тако што доцртавамо зрневље и свако пиле треба да има по једно зрно. Спајамо одрасле животиње и њихове младунце, лепимо шољице на сто.

Прича пред спавање: ”Фармер и јазавац”

Музичко забавиште: “Где је онај цветак жути” – 9,30 – 10

УТОРАК: Своје шаке и стопала стављамо у боју и отискујемо на хамер. Поредимо међусобно отиске. Цртамо тело на папиру, једно дете ће лећи на папир док ће остали цртати контуре његовог тела.

Прича пред спавање: ”Баш такав какав си”

енглески језик: Where is…? – 9 – 9,30

СРЕДА: Обрада песмице “Бројање”

1 једна је глава,

2 су ока плава ,

3 ја, баба и деда,

4 ноге има меда,

5 крака има звезда,

6 је на грани гнезда,

7 у недељи дана,

8 књига има Брана,

9 браће Југовића ,

10 имаш ти прстића.

Прича пред спавање: ”Лукави зека и лав”

ЧЕТВРТАК: Колико тачкица имаш ти? Играмо игру у којој имамо једну велику коцку, свако дете прилази баца коцку, уз помоћ васпитача броји тачкице, потом има задатак да направи скуп са елементима по жељи, али је важно да има онолико елемената колико је тачкица добио/добила приликом бацања коцке.

Прича пред спавање: ”Музичари из Бремена”

енглески језик: Where is…? – 9 – 9,30

ПЕТАК: Вежбице за концентрацију, намотавамо на оклагије конац, правимо клупко од вунице, такмичимо се ко ће пре да направи своје клупко.

Прича пред спавање:”Бучни диносаурус”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *