12. -16. новембар

УТОРАК: Читамо покретом. На великом хамеру су залепљене сличице са три различита мотива (веверица, лешник, дрво). Свака од ових сличица одговара једном покрету (пуцкетање прстићима, тапшање, ударање рукама о сто). Кроз ову активност ћемо вежбати концентрацију и пажњу. Пошто је реч о млађој групи свако дете ће добити по једну сличицу и вежбати по један покрет.

Прича пред спавање: ”Икс означава место”

енглески језик: Doctor, doctor – 9 – 9,30

СРЕДА: Мала математика, формирање појмова у на, кроз различите примере из нашег непосредног окружења. На великом хамеру налази се дрво и башта. На дрво лепимо воће (јабуке, крушке…), а у башту поврће које расте у земљи (лук, шаргарепа, кромпир).

Прича пред спавање: ”Како је стигао Месец”

ЧЕТВРТАК: Вешти прстићи осликавају јесење воће (крушке, јабуке, грожђе) користећи водене боје и хамер, правићемо и отиске  помоћу јабуке, обнављамо песмицу Јабучице црвена”.

Прича пред спавање: Сиромахов сан”

енглески језик: Doctor, doctor – 9 – 9,30

ПЕТАК: Радни листМала школа” – деца имају следеће задатке:

старији: причамо причу на основу слика (птичица је тужна зато што пада киша, дечак је то видео и одлучио је да јој направи кућицу. Откривамо које животиње живе у шуми, а које у бари. Лепимо сличице испред или иза корњаче.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *