2. – 6. септембра

ПОНЕДЕЉАК: Септембар долази нова правила доноси. Разговарамо о правилима у нашем вртићу, која су то правила, како треба да се понашамо, правимо пано са правилима понашања.

УТОРАК: Мала математика – у кутији се налазе картице на којима су залепљени дугмићи у интервалу од 1 до 10, свако дете бира једну картицу и има задатак да изброји колико се дугмића налази на картици, али и да у песку остави онолико каменчића колико је на картици било дугмића.

Прича пред спавање: ”Нова имена”

енглески језик: Hello again and welcome back! – 14,45 – 15,15

СРЕДА: Играчке журе на игралиште. На поду ћемо направити стазу и организовати трку аутомобила на које су прикачени канапи који су причвршћени за фломастер. Деца намотавају канап на фломастер и тако привлаче ауто ка себи. Овај задатак је погодан за вежбање фине моторике и координацију око-рука.

Прича пред спавање: ”Бајка о Јури”

ЧЕТВРТАК: Обрада приче и разговор о причи “Огледалце” Григора Витеза, након завршеног разговора, правимо огледала од картона и алуминијумске фолије.

Прича пред спавање:”Догађај”

енглески језик: Hello again and welcome back! – 14,45 – 15,15

ПЕТАК: Паукова мрежа – организујемо полигон који је испреплетан помоћу канапа, правимо паукову мрежу деца морају да пронађу начин да се провуку кроз мрежу, а да не дохвате канап.

Прича пред спавање: ”О љуљашци”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *