4. – 8. фебруар

ПОНЕДЕЉАК: Обнављамо песмицу “Пада, пада снежак” Правимо пахуље користећи штапиће за уши и лепак, на шему пахуље деца имају задатак да лепе штапиће за уши и тако добију дивне снежне пахуље.

Прича пред спавање: ”Лисица и тигар”

Музичко забавиште: “Другарство” – 9,30 – 10

УТОРАК: Пројектна активност ”Наша мала библиотека” – износимо своје идеје о томе шта је библиотека, ко тамо ради, шта се тамо налази, договарамо се о даљим корацима кроз које ћемо реализовати наш пројекат, шта ћемо све ново сазнавати и у које време ћемо се овом темом бавити.

Прича пред спавање: ”Задах лава”

енглески језик: All of me – 9 – 9,30

СРЕДА: Кутија погађалица, у кутији се налазе разноврсни предмети (наочаре, аутомобил, коцке, животиње, штипаљке, кликери, санке, слике, књиге…) за свако дете из групе имаће по један предмет, поред кутије се налазе картице са горе поменутим предметима. Деца најпре имају задатак да извуку једну картицу, погледају добро шта се на њој налази, а затим из кутије погађалице изаберу предмет који је исти као предмет који су видели на картици коју су првобитно изабрали.

Прича пред спавање: ”Жабино краљевство“

ЧЕТВРТАК: Драматизација приче “Зимогрожљиви пингвин” – деца ће кроз ову драматизацију богатити свој речничк и фонд, али и упознати са догодовштинама маленог пингвина Срећка.

Прича пред спавање: ”Зека воли да учи”

ПЕТАК: Трагови у снегу – откривамо које то трагове у снегу остављају поједине животиње које живе у хладним пределима (медвед, лисица, зец, пингвин, ирвас…). Помоћу брашна правимо наше отиске, упоређујемо их међусобно.

Прича пред спавање: ”Лисица и коза”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *